Leaderboard help

Discussion in 'Modding/Coding Support' started by Zamkamec, Jun 10, 2019.

  1. Zamkamec

    Zamkamec New Member

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    I made a currency system for my server and want to make a leaderboard (sorted) that shows who has the most. I tried to use Store Member Data List but I couldn't figure it out. can anyone help ?
     
  2. LVTS

    LVTS New Member

    Joined:
    Mar 17, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I'd like to know the same!
     
  3. Zamkamec

    Zamkamec New Member

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    I managed to do that, I'll help you when I get home
     
    LVTS likes this.
  4. LVTS

    LVTS New Member

    Joined:
    Mar 17, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Alright, thanks! My Discord is LuckVintage Technical Support#1722 if you'd like to message me on there instead.
     
  5. Zamkamec

    Zamkamec New Member

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    I rather post it here since someone else may have the same problem

    Well basicly all you need to do is
    1) Create Member Data List
    2) Add it to a message as a Temp Variable

    But, I tried this and nothing happened

    In order to make this work you need to run your bot by using cmd which will install required modules automaticly when you use the command.
     
    LVTS likes this.
  6. LVTS

    LVTS New Member

    Joined:
    Mar 17, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Hi! I am unable to find the option to create a member data list.
     
  7. Zamkamec

    Zamkamec New Member

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    Oh I forgot to mentione that I am using beta + modded version
     
    LVTS likes this.
  8. LVTS

    LVTS New Member

    Joined:
    Mar 17, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I'm also using the modded version - how do I get hold of the BETA version and is the beta version required?

    Thanks!
     
  9. datkat21

    datkat21 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    the beta version is in Steam > Discord Bot Maker > Properties > Betas > Public betas > beta
     
    LVTS likes this.
  10. LVTS

    LVTS New Member

    Joined:
    Mar 17, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Thank you! I was able to get a leaderboard created. [​IMG]
     
  11. xavier

    xavier New Member

    Joined:
    Jul 19, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    can you let me me use the leaderboard script please?
     
  12. Tuck

    Tuck New Member

    Joined:
    Mar 19, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Which Beta version?
    v1.4.2 or "for testing new features"?

    I use Mods plus "testing new features" beta and only see "Create List" in Lists and Loops, but not "Create Member Data List" anywhere. Using the create list option does not give me a leaderboard, it does nothing when I try to send a temp var message.

    So I assume I have to revert back to v1.4.2 which apparently breaks my bot saying I have a newer version of some .js script??
     
  13. datkat21

    datkat21 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    The most recent beta version.
     
  14. Fisheiyy

    Fisheiyy Member

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    104
    Likes Received:
    4
    This actually kinda helped me as when I make an economy I will come back to this thanks.
     
  15. hopeful1

    hopeful1 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Anyone know how to do this but with user mentions?
     

Share This Page